Prima platforma online din Romania dedicata tinerelor talente din fotbal, premiumplayers.ro, a fost lansata, in aceasta saptamana, iar fotbalistii, antrenorii si cluburile au la dispozitie un spatiu pentru promovare.

Site-ul ofera tinerilor posibilitatea de a-si evidentia atuurile, de a fi recomandat si promovat de antrenorii cu care a lucrat.

Prin inscrierea pe aceasta platforma, jucatorii pot deveni cunoscuti, demonstrandu-si propriile performante si calitati, mediilor interesate si avizate, scrie mediafax.

Cei interesati se pot inscrie prin crearea unui cont pe site sau prin inregistrarea pe website folosindu-si contul de Facebook. Tinerii inscrisi isi pot actualiza oricand informatiile si au posibilitatea de a crea evenimente publice sau private la care sa invite alti jucatori sau antrenori. In functie de activitatea de pe site (numarul de meciuri jucate, numarul de goluri date), jucatorii-membri vor fi recompensati cu puncte si vor putea participa la concursurile organizate de site, avand sansa sa castige premii atractive.

Platforma online se adreseaza si antrenorilor. Odata facut un cont pe site, antrenorul poate cauta alti jucatori, isi poate cunoaste mai bine actualii elevi sau are ocazia sa intre in dialog cu alti oameni din breasla.

Site-ul mai anunta in timp real competitiile interesante pentru fiecare club de fotbal, ce fotbalisti sunt interesati sa ii treaca pragul sau ce antrenori ar dori sa se alature unui club sau altul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.