Jucatoarea de tenis de masa Valeria Borza, legitimata la echipa franceza Lys-lez-Lannoy, a murit, joi seara, din cauza unei meningite bacteriene.

Sportiva in varsta de 29 de ani se indrepta spre un autobuz care urma sa o duca spre aeroportul din Charleroi pentru a veni in Romania cand a inceput sa acuze dureri de cap foarte puternice.

Potrivit mediafax.ro, jucatoarea a fost transportata la spitalul din Roubaix si a intrat in coma. Diagnosticata cu meningita bacteriana, Valeria Borza a decedat la ora 18:15.

"Sunt in stare de soc, nu-mi vine sa cred, ne-am intalnit ultima data la Europenele de la Schwechat, din luna octombrie. Era o stangace foarte buna! A murit din cauza unei meningite bacteriene", a declarat jucatoarea Eliza Samara, pentru prosport.ro.

Fostul antrenor al Valeriei si actualul selectioner al reprezentativei feminine, Viorel Filimon, a declarat ca sportiva avea foarte multe calitati.

"S-a nascut la Caransebes, iar de la varsta de 13 ani a mers la Centrul Olimpic de la Bistrita. A stat acolo pana a terminat junioratul. E medaliata la Europenele de cadeti in proba pe echipe si avea foarte multe calitati. Dupa ce a terminat junioratul, Vali a mers mai intai in Spania, iar apoi in Franta, unde se stabilise. Sunt foarte trist", a afirmat Filimon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.