Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, si-a lansat, joi, propria retea de socializare, "Viva Ronaldo", un site interactiv in limba engleza, ce le va permite fanilor sa comunice intre ei si sa urmareasca informatiile oferite de idolul lor, informeaza AFP.

"Viva Ronaldo este platforma comunitatii virtuale oficiale a lui Cristiano Ronaldo", se arata intr-un comunicat al societatii portugheze Viva Superstars, fondata de Cristiano Ronaldo, Polaris Sports si bViva, transmite MEDIAFAX.

Pe acest site (vivaronaldo.com) fanii vor putea urmari meciurile lui "CR7" si vor putea participa la concursuri pentru a castiga tricouri cu autograf sau bilete la meci.

Suporterii vor putea distribui fotografii si filmulete, dar si sa ii trimita mesaje internationalului portughez care deja are 67 de milioane de fani pe Facebook si 23 de milioane pe Twitter.

Ronaldo a promis ca va fi un participant activ pe vivaronaldo.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.