Cei mai mici suporteri ai echipei Rapid au primit, miercuri, cadouri de Mos Nicolae, s-au fotografiat cu fotbalistii giulesteni, au vizitat vitrina cu trofee a clubului si sala de forta si s-au jucat cu mingea pe terenul de antrenament din cadrul bazei sportive Pro Rapid.

Initiativa a apartinut unui grup de suporteri rapidisti, din banii stransi cumparandu-se fulare, esarfe, caciuli si alte materiale promotionale cu insemnele clubului oferite apoi copiilor de jucatorii din lotul condus de Viorel Moldovan.

Fundasul Nicolae Vasile, care a schimbat cateva pase cu copiii pe teren, a glumit la final spunand ca unii dintre acestia ar putea ajuta echipa in partea a doua a campionatului. "Am vazut cativa viitori fotbalisti printre acesti copii. Chiar vorbeam cu colegii si ziceam ca putem sa facem niste transferuri pentru retur. Eu cand eram mic cel mai frumos cadou primit de Mos Nicolae a fost un tricou al Rapidului cu semnaturile jucatorilor de pe atunci. Il pastrez si acum, a fost un cadou minunat", a spus Nicolae Vasile, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, Daniel Pancu a declarat ca isi doreste ca micii rapidisti sa aduca peste cativa ani trofee in vitrina clubului pentru ca in ultimul timp acestea au lipsit. "Ei sunt micii rapidisti, ei reprezinta viitorul acestui club. Vrem sa ii facem fericiti, chiar si cu o fotografie. Sunt cativa foarte talentati, sper sa aduca si ei cateva trofee pentru ca noi nu am reusit sa mai castigam unul de ceva timp. O sa vina si randul lor. Acum a venit Mos Nicolae imbracat in alb-visiniu pentru ei", a afirmat Pancu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.