Tehnicianul formatiei Petrolul Ploiesti, Cosmin Contra, este de parere ca lui Cristi Chivu ii va fi foarte greu sa revina pe teren si e posibil sa renunte la activitatea de fotbalist.

Antrenorul a afirmat ca a incercat sa il convinga pe Chivu sa vina la Ploiesti ca presedinte, dar jucatorul a refuzat.

"Am avut o discutie cu Chivu, dar nu sa vina ca jucator. Nu mai poate. El acum face recuperarea pentru ca mai are contract cu Inter pana in vara. El voia sa se lase din vara trecuta, daca ajungea la o intelegere cu cei din conducerea lui inter, dar n-a vrut Mazzari, pentru ca se baza pe el. Acum va incerca din nou, dar din ce l-am simtit eu ii va fi foarte greu sa revina. Cred ca vrea sa se lase. El ar vrea sa mai joace, dar nu mai poate", a declarat Contra la Dolce Sport.

Impresarul fundasului, Victor Becali, spune ca Chivu nu are de ce sa revina in Romania si subliniaza ca daca mai poate sa joace, fundasul isi poate gasi oricand o echipa.

"Chivu a avut contracte foarte bune, a castigat si trofee foarte multe. Daca se recupereaza si poate sa mai joace, Chivu gaseste oricand o echipa care da bani multi. Nu are de ce sa revina in tara. In campionatul nostru daca vrei sa fii pus pe scandal rezisti, iar Chivu nu este genul", a declarat Becali la Sport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.