Mijlocasul formatiei Steaua Bucuresti, Alexandru Bourceanu, a declarat ca meciul disputat de campioana Romaniei cu Schalke 04 ar putea fi ultimul meci jucat de el pentru ros-albastri in Liga Campionilor.

"Am facut un meci bun cred, rezultatul e echitabil. Sper ca a fost un meci placut pentru toata lumea. In unele momente a fost o nebunie, dar nu as vrea sa mai comentez arbitrajul. Spre final a fost un meci pe contre, cand ambele echipe ar fi putut marca. Atat s-a putut! Locul 4, ultimul din grupa, 3 puncte, nu mai e nimic de zis. Probabil ca sezonul viitor Steaua se va descurca mai bine", a declarat Bourceanu, potrivit Dolce Sport.

Capitanul campioanei Romaniei a afirmat ca prima senzatie pe care a avut-o la meciul de marti seara a fost ca joaca ultima partida pentru Steaua in Liga Campionilor.

"Cand am iesit din teren, prima senzatie a fost ca acesta a fost ultimul meu meci pentru Steaua in Liga Campionilor, dar asta nu depinde numai de mine. Nu am niciun regret in acest moment, nu pot sa spun daca voi pleca sau nu", a mai adaugat Bourceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.