Premierul Victor Ponta a comentat, joi, inaintea inceperii sedintei de guvern, intr-o discutie informala cu ministrii, schimbarea din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal a lui Dumitru Dragomir, aratand ca, dupa ce " a cazut Mitica", ar putea "pica" si altcineva, fara a mentiona insa un nume.

"Deci, a cazut Mitica, cred ca pica si...", a spus Ponta, razand, cand acest subiect a fost adus in discutie de unul dintre consilierii sai, transmite MEDIAFAX.

Ponta a fost insa intrerupt de un ministru si nu a mai continuat ideea, iar dupa ce acesta i-a comunicat informatia, i-a raspuns: "Tot eu?!".

Fostul conducator al FC National, Gino Iorgulescu, a fost ales in functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, el invingandu-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Prosport a relatat ca Gino Iorgulescu, candidat la sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a intilnit, miercuri seara, la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea si cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal.

Noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca vrea ca politicul, domeniu din care cunoaste foarte multa lume, sa ajute fotbalul de acum incolo si a precizat ca a fost sustinut moral de premierul Victor Ponta.

"Cunosc foarte multa lume in politic, vreau ca politicul sa ne ajute de acum incolo cu facilitatile fiscale si incercam sa ii tinem aproape pentru ca fara politic nu putem sa ajutam sportul. Domnul Ponta acum 10 sau 12 ani era cu mine la FC National in Consiliul de Administratie. Normal ca s-a bucurat si m-a sustinut moral, pentru ca e un om de calitate", a declarat Iorgulescu.

Referindu-se la intalnirea pe care a avut-o, miercuri seara, cu zece conducatori ai unor cluburi din Liga I, la care au participat si premierul Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, Iorgulescu a spus ca prezenta celor doi lideri politici a fost inamplatoare: "Ce am facut ilegal? Am invatat de la domnul Dragomir ca trebuie sa stai de vorba cu toata lumea. Nu puteam sa nu stau de vorba cu niste factori de conducere care sunt intamplator acolo si vin sa ne salute".

Citeste si:
Președintele Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 11%: „Trebuie...
Președintele Iohannis, despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.