Carol Eduard Novak a fost demis din functia de presedinte ale Federatiei Romane de Ciclism, in urma sedintei Consiliul de Administratie al forului national, intrunit statutar, cu participarea a sase din noua membri, in data de 12 noiembrie, scrie realitatea.net.

Consiliul de Administratie al FRC a luat act de Raportul Comisiei de Disciplina si a decis demiterea lui Carol Eduard Novak, ''in urma incalcarilor grave ale Statutului si Regulamentului de Organizare si Functionare ale FRC'', precizeaza comunicatul, in care se enumera nu mai putin de 25 de incalcari ale regulamentelor.

Eduard Novak sustine ca numai el, in calitate de presedinte, putea convoca Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Ciclism.

"Acum am venit la minister sa ne interesam care este treaba. Conform Statutului, Consiliul de Administratie se poate convoca doar de catre presedinte. Ei au convocat de capul lor, au cerut doi reprezentanti din partea MTS, au facut sedinta, m-au suspendat cu inca cinci cluburi. Este un abuz din partea MTS ca a avut doi reprezentanti la aceasta sedinta. Am cerut control financiar din partea MTS si nu am primit niciun raspuns. Parca ii acopera pe oamenii de acolo. Asteptam o pozitie oficiala a MTS legata de aceasta sedinta si in functie de asta ne decidem daca mergem sau nu in instanta. Nici nu am deschis procesul verbal. Eu ma bazez doar pe faptul ca acest Consiliu de Administratie nu este convocat statutar. Cele 25 de motive as putea sa le combat", a spus Novak, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.