Atleta Elena Mirela Lavric, medaliata cu aur la mai multe competitii internationale, a ajuns la spital, luni seara, dupa ce a cazut de la etajul 1 al unui bloc din Iasi unde locuia fostul sau iubit, principala ipoteza a anchetatorilor fiind ca sportiva ar fi incercat sa se sinucida.

Incidentul a avut loc luni seara, politistii fiind sesizati prin 112 ca sportiva a cazut de la etajul I al unui bloc de pe strada Vasile Lupu din cartierul Tatarasi.

Potrivit MEDIAFAX, la fata locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat masuri de prim-ajutor, dupa care tanara a fost transportata la Spitalul "Sfantul Spiridon", iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Elena Mirela Lavric a solicitat sa fie externata dupa cateva ore, neavand rani grave, ea plecand acasa, la Vaslui.

In acest caz, Politia a deschis o ancheta, prima ipoteza fiind ca tanara, in varsta de 22 de ani, a incercat sa se sinucida aruncandu-se de la etaj.

"Politistii au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca o tanara a cazut de la etajul I al unui imobil. Continuam cercetarile in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor producerii acestui incident, insa, din primele verificari facute la fata locului rezulta ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni", a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Ea a precizat ca in acest caz nu a fost depusa nicio plangere la Politie.

Surse din randul anchetatorilor spun ca tanara ar fi venit la Iasi in incercarea de a se impaca cu fostul sau prieten, care ar fi refuzat, astfel ca sportiva ar fi incercat sa se sinucida, dupa o cearta cu tanarul, care are 23 de ani.

Elena Mirela Lavric are 22 de ani si este multipla campioana europeana de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri si campioana mondiala de tineret, la aceeasi proba. Tanara a fost una dintre sportivele care au reprezentat Romania la Jocurile Olimpice din 2012, iar anul acesta a fost medaliata cu aur la Jocurile Francofoniei, la probele de 800 de metri si la stafeta de 4x400 de metri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.