Fostul presedinte al clubului FC National, Gino Iorgulescu, a anuntat, luni, ca si-a depus candidatura la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal, alegerile fiind programate pe 14 noiembrie.

"A fost o surpriza pentru toata lumea pentru ca am reusit sa-mi depun candidatura. In statut se menţioneaza ca termen de depunere 15 zile, dar nu se specifica expres zile lucratoare. Si in astfel de condiţii m-am incadrat in termen. Mi-am depus candidatura, nu am mai avut nevoie de o derogare de la domnul Dragomir. Acum, daca dansul va castiga alegerile, macar va castiga impotriva unui candidat, pentru ca nu putea sa participe singur si sa fie pe locul doi", a declarat Iorgulescu, potrivit prosport.ro.

Fostul sef al FC National a precizat ca a decis sa candideze pentru ca vrea sa faca "ceva pentru fotbal".

"Cel mai mare lucru care ma deranjeaza si trebuie sa-l fac este recredibilizarea fotbalului. Lumea a inceput sa nu mai aiba incredere si sa vina la stadion si trebuie facut ceva. Trebuie sa aiba loc o schimbare si la FRF si la LPF, peste tot", a mai adaugat Iorgulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.