MAE recomanda cetaţenilor romani care calatoresc in Republica Elena cu ocazia disputarii meciului de fotbal dintre reprezentativele Greciei si Romaniei, la data de 15 noiembrie, sa respecte cu strictete masurile de ordine si siguranta publica stabilite de catre autoritatile elene.

Ministerul Afacerilor Externe a transmis vineri seara o atenţionare de calatorie in acest sens.

"Pentru prevenirea oricaror situatii defavorabile in care ar putea fi implicaţi cetateni romani, se recomanda atat consultarea in prealabil a rubricii «Sfaturi, alerte de calatorie» de pe Website-ul MAE www.mae.ro cat si a ghidului «Informatii Utile de Calatorie in Grecia» de pe Website-ul Ambasadei Romaniei la Atena http://atena.mae.ro", se arata in comunicatul MAE, potrivit MEDIAFAX.

Romania intalneste Grecia in barajul de calificare la Cupa Mondiala din 2014, meciul tur urmand sa aiba loc in 15 noiembrie la Atena, iar returul in 19 noiembrie, la Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.