Impresarul Victor Becali a anuntat, joi, ca formatia Steaua Bucuresti se poate desparti de cinci jucatori in perioada de mercato din iarna.

Becali a precizat ca Cristi Tanase si Alexandru Chipciu pot pleca daca vor primi oferte satisfacatoare, iar Ciprian Tatarusanu si Alexandru Bourceanu intra in ultimele sase luni de contract si li se va da voie sa negocieze cu alte cluburi.

"Tanase sau Chipciu poate vor pleca daca vor fi oferte, iar lui Tatarusanu si Bourceanu probabil li se vor da voie sa plece la iarna, inainte de a intra in ultimile sase luni de contract", a declarat Becali la Sport.ro.

Cel de-al cincilea jucator care ar putea pleca de la Steaua este Gabi Ianu, a carui situatie este incerta in momentul de fata.

"La sfarsitul turului voi discuta cu patronul, Argaseala sau Reghecampf despre situatia lui Iancu pentru ca nu mi se pare normal ce se intampla. Jucatorului nu i s-a dat nici o explicatie. Eu i-am spus sa isi faca treaba si sa fie pregatit oricand sa intre in teren. Daca nu intra in ideile si planurile tactice ale Stelei atunci sa joace in alta parte", a mai adaugat impresarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.