Fostul fotbalist al formatiei Steaua Bucuresti Marian Aliuta este cercetat de procurori, alaturi de cei doi frati ai sai, dupa ce l-ar fi batut pe fiul patronului unei spalatorii auto din Sectorul 5 al Capitalei, in urma loviturilor primite acesta fiind transportat la spital, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Conform surselor citate, luni, in jurul orei 18.00, Nelu Aliuta, zis Bita, unul dintre fratii fostului fotbalist, a avut un conflict, in fata unei spalatorii de pe strada Margeanului, din Sectorul 5, cu Alexandru Barea, fiul patronului spalatoriei.

Potrivit MEDIAFAX, intre cei doi ar exista de mai mult timp un conflict, legat de fosta iubita a lui Barea. In timpul relatiei, cei doi ar fi cumparat impreuna un apartament, iar Nelu Aliuta, noul iubit al tinerei, intentiona sa il convinga pe Barea sa renunte de buna voie la partea sa din imobil.

Pentru ca discutia dintre cei doi a degenarat, Nelu Aliuta i-a chemat in ajutor pe cei doi frati ai sai, Marian si Aurel Aliuta. Ulterior, cei trei frati l-ar fi batut pe Alexandru Barea, care, in urma loviturilor primite, a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Universitar.

Medicii au anuntat Politia, insa, spun sursele citate, initial nu a fost demarata o ancheta pe motiv ca Barea ar fi lasat de inteles ca nu doreste sa depuna plangere.

Marti seara, Alexandru Barea s-a prezentat la Sectia 19 Politie si a depus plangere pe numele celor trei.

In urma plangerii facute de Barea, fratii Aliuta au fost invitati telefonic de politisti pentru a da declaratii, insa, desi au anuntat ca se vor prezenta la sediul sectiei, niciunul dintre acestia nu a venit la audieri. Cei trei le-au spus insa anchetatorilor ca vor depune plangere si ca isi vor scoate si ei certificate medico-legale, pentru a demonstra ca au fost agresati.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 au intocmit, miercuri, acte premergatoare inceperii urmaririi penale pe numele fratilor Aliuta si urmeaza sa ii citeze petnru a da declaratii.

Sursele citate au declarat ca fostul fotbalist Marian Aliuta este un apropiat al clanului Camatarilor si a devenit chiar ruda cu acestia, dupa ce, in vara lui 2011, a fost nasul de cununie al fiicei lui Nutu Camataru.

Citeste si:
DOC și Ada Dumitru s-au luat la bătaie. Cum i-a pedepsit...
DOC și Ada Dumitru s-au luat...

Sursa video: Romania TV


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.