Echipa nationala a Romaniei si-a aflat adversara din barajul de accedere la Cupa Mondiala din 2014. In urma tragerii la sorti care a avut loc, vineri, la Zurich, s-a stabilit ca selectionata tricolora va intalni reprezentativa similara a Greciei.

Nationala antrenata de selectionerul Victor Piturca va disputa prima mansa vineri, 15 noiembrie, in Grecia, iar meciul retur marti, 19 noiembrie, pe Arena Nationala din Bucuresti.

La tragerea la sorți, Romania a fost reprezentata de selectionerul Victor Piturca, Adalbert Kassai (secretar general al FRF), Dumitru Mihalache (director), Ovidiu Costesin (Team Manager), Paul Zaharia (ofiter de presa) si Sorin Cojocaru (Ordine si Siguranta).

Tragerea la sorti a fost efectuata de fostul international elvetian Alexander Frei si Gordon Savic, director in cadrul FIFA.

Toate meciurile din barajul de accedere la CM 2014:

Portugalia - Suedia

Ucraina - Franta

Grecia - Romania

Croatia - Islanda

Echipa nationala a Romaniei si-a asigurat prezenta la barajul de calificare pentru Cupa Mondiala din 2014, dupa ce a incheiat pe locul doi in Grupa D a preliminariilor din zona Europa.

Romania a invins, marti, Estonia, scor 2-0, iar Olanda a trecut de Turcia, scor 2-0.

Selectionata tricolora a acumulat 19 puncte in Grupa D, ocupand locul doi, sinonim cu prezenta la barajul pentru CM. Olanda era deja calificata la CM, ocupand primul loc in grupa, cu 28 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.