Autocarul in care se aflau jucatorii si staff-ul gruparii FC Vaslui a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, in timp ce revenea de la Brasov, informeaza www.prosport.ro.

Potrivit sursei citate, in apropiere de Barlad, autocarul gruparii moldave a incercat sa depaseasca un camion, moment in care soferul acestuia a facut brusc stanga, fara semnal si fara sa se asigure, transmite MEDIAFAX.

Toate persoanele aflate in autocar sunt in afara oricarui pericol si asteapta un nou autocar pentru a ajunge pana la Vaslui. Singurul care a suferit rani usoare a fost portarul Catalin Straton, care statea in apropierea soferului. Straton are o contuzie la tibie, in acelasi timp cateva cioburi intrandu-i in mana.

FC Vaslui revenea de la Brasov, unde vineri, a intalnit echipa Corona, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, brasovenii impunandu-se cu scorul de 2-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.