CFR Cluj a anuntat, miercuri, pe site-ul oficial ca a ajuns la un acord cu Gabi Tamas privind rezilierea pe cale amiabila a contractului, la doar o saptamana dupa venirea jucatorului.

Decizia conducerii clubului ardelean vine dupa ce presa din Cluj-Napoca a scris ca Gabriel Tamas si Florin Costea au petrecut, duminica, intr-un club de manele.

Presedintele formatiei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca a vrut sa ii dea o sansa, dar Tamas l-a dezamagit.

"Unele intamplari din ultimele zile au aparut in presa, altele nu. S-au intamplat mai multe lucruri si nu se mai putea continua. Stiti expresia "Veni, vidi, vici" se poate traduce in cazul lui Tamas cu "Am venit, am baut, am plecat"", a declarat Muresan la Sport.ro.

"Am avut o discutie azi dimineata si am reziliat contractul. Am zis ca la urmatoarea abatere ne despartim, dar am inteles ca acesta a fost al doilea chef. Sincer am crezut in el, am vrut sa ii dam o sansa, intr-un oras cu mai putine tentatii, ar fi fost un castig pentru ambele parti, mai mult pentru el. M-a dezamagit foarte mult si pe mine si pe toata lumea, dar din pacate are o problema cu alcoolul. Florin Costea a primit o amenda. Ca medic, ii recomand lui Tamas sa lase alcoolul pentru ca nu face casa buna cu ficatul", a mai adaugat oficialul formatiei ardelene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.