Reprezentativa de fotbal a Romaniei a intalnit marti pe Arena Nationala selectionata Estoniei.

Romania a invins Estonia cu scorul de 2-0 la 0. Ambele goluri ale partidei au fost inscrise de Ciprian Marica: primul dintr-o lovitura de penalty in minutul '30 si al doilea in minutul '81, dupa o centrare a lui Matel.

Romania reusit sa se califice la baraj din moment ce Olanda a invins Turcia la Istanbul in partida desfasurata tot marti seara. Scorul final a fost de 2 la 0.

Echipele de start la Romania - Estonia

Romania: Tatarusanu - Matel, Goian, Gardos, Rat - Bourceanu, C. Lazar - Bucur, Stancu, Tanase - Marica. Selectioner: Victor Piturca.

Estonia: Pareiko - Jaager, Reintam, Klavan, Teniste - Kink, Dmitrijev - Lindpere, Vassiljev, Puri - Zenjov. Selectioner: Tarmo Ruutli.

Ungaria a castigat si ea in fata Andorrei, scor 2-0 si a terminat grupa pe locul 3.

Clasamentul grupei:
1. Olanda 28p
2. Romania 19p
3. Ungaria 17p
4. Turcia 16p
5. Estonia 7p
6. Andorra 0p

Tragerea la sorti pentru barajul pentru CM din 2014 va fi pe 21 octombrie. Meciurile de la baraj se vor juca pe 15 si 19 noiembrie. Adversarii posibili ai nationalei tricolore sunt Portugalia, Croatia, Suedia si Grecia, conform prosport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.