Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca intrarea in "silenzio stampa" a jucatorilor, antrenorilor si a celorlalti oficiali ai FC Steaua este o "tampenie", deoarece razboiul cu presa nu l-a castigat nici macar fostul presedinte al SUA Richard Nixon.

"Cand mai gresesc ii ciupim, dar nu e bine nici sa fie o campanie de presa impotriva lor. Ei au inceput, dar au fost decenti si s-au oprit. Si ei sunt oameni, se mai supara si ei. Nu e bine insa sa pui botnita presei. In general mass-media castiga toate razboaiele, nu luptele, razboaiele. Iar o echipa care intra in silenzio stampa nu poate decat sa piarda luptele si in final razboiul. Cu presa nu a castigat nici Nixon si castiga cineva aici? Asta cu silenzio stampa este o tampenie. Nu faci decat sa iti pui toata presa in cap si sa iti gaseasca si ce nu este adevarat. Si o sa cedezi dupa ce te-a bagat in hazna definitiv", a explicat Dragomir, potrivit MEDIAFAX.

Jucatorii si membrii stafului echipei Steaua Bucuresti au decis sa intre in "silenzio stampa" incepand din 10 octombrie, informarea suporterilor despre activitatile zilnice facandu-se pe site-ul oficial al clubului si pe pagina de Facebook.

Oficialul LPF pune rezultatele slabe ale formatiei Steaua din Liga Campionilor pe seama plecarii unor fotbalisti. "Toata lumea se asteapta ca Steaua sa aiba niste rezultate deosebite, dar cand ai dat drumul la 2-3 jucatori echipa a scazut cu 10-20 la suta. Iar in competitia asta un jucator de valoare daca lipseste atunci capotezi", a adaugat presedintele.

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis nu este o solutie pentru inlocuirea lui Ciprian Tatarusanu in situatia in care acesta pleaca in strainatate, sustine Dragomir. "In ceea ce ma priveste, Arlauskis nu este o solutie. Pai a aparat patru meciuri in trei ani la Rubin Kazan. Eu l-as lua pe asta de la CFR Cluj (n.r. - Mario Felgueiras), daca vreau portar din tara ca lumea", a afirmat oficialul Ligii.

In alta ordine de idei, Dragomir a precizat ca oferta privind functia de vicepresedinte al LPF facuta in vara atacantului Ionel Danciulescu ramane valabila. "Eu i-am facut la momentul respectiv o oferta lui Danciulescu. Dar nu mi-a dar niciun raspuns. El trebuia sa imi dea un raspuns, dar poate nu i-a convenit atmosfera. Ca aici, la mine la Liga, e atmosfera de armata, toata lumea e in joc de glezne. De sus pana jos toata lumea stie ce are de facut in fiecare minut. Danciulescu e un baiat serios si oferta pentru el ramane. Dar depinde de el, de comportamentul pe care il va avea", a mai spus Dragomir.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf, sancționat de Comisia de Disciplină în...
Laurențiu Reghecampf,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.