Fundasul stanga al echipei nationale, Razvan Rat, considera ca jucatorii antrenati de Victor Piturca trebuie sa ramana concentrati pe meciul cu Estonia.

"Cel mai important e sa ne vedem de jocul nostru si sa castigam si sa nu ne gandim la ce se va intampla in Turcia. Nu ne gandim la baraj. Presiune exista, ne-am creat-o singuri pentru ca am pierdut puncte importante in Ungaria si acasa cu Turcia. Altfel era situatia acum daca aveam 2 puncte in plus", a declarat Rat, potrivit prosport.ro.

Jucatorul formatiei West Ham United a precizat ca si-ar dori sa fie cat mai multi fani in tribune.

"Estonia este o echipa de la care te poti astepta la orice si care poate prinde o zi buna, asa cum s-a intamplat in meciul cu Olanda. As vrea sa fie cat mai multi fani in tribune, avem nevoie de un suport cat mai mare", a mai adaugat Razvan Rat.

Echipa nationala a Romaniei va intalni selectionata similara a Estoniei, marti, de la ora 21:00, pe Arena Nationala, in ultimul meci din grupa D a preliminariilor CM 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.