Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a declarat, luni, ca Romania are doar varianta victoriei in meciul cu Estonia, din grupa D din preliminariile CM 2014.

"Noi avem acum doar varianta victoriei si asa am si pregatit jocul. Sper sa reusim si sa castigam de-o maniera in care sa nu avem emotii. Daca vor fi si goluri multe, va fi foarte bine. Asta ar insemna insa sa fructificam macar 90 la suta din ocaziile pe care le avem, pentru ca in meciul cu Andorra am conceretizat doar 70 al suta. Acum insa alta e valoarea Estoniei, sa castigam noi si apoi ramane sa vedem ce se intampla in Turcia. Sunt emotii, normal, e si o presiune formidabila, indiferent daca incerci sa nu te gandesti. Pana la urma e o munca de doi ani si jumatate si ar fi bine sa se concretizeze cu o calificare la baraj", a declarat Piturca, intr-o conferinta de presa, potrivit realitatea.net.

Tehnicianul a precizat ca Estonia este o echipa "foarte valoroasa" care era sa produca o surpriza in meciul cu selectionata Olandei.

"Estonia este o echipa foarte valoroasa, imprevizibila, care in campania trecuta a ajuns la baraj. In campania asta nu a mai avut acelasi randament. Cu Olanda era sa produca o surpriza si trateaza fiecare meci la fel. Nu sunt ingrijorat, dar sunt preocupat. Sunt emotii, e o presiune formidabila. Olanda va juca sa castige meciul. In acelasi timp, si turcii pot invinge. La Amsterdam, turcii au facut un meci foarte bun. Daca vor castiga, inseamna ca merita sa ocupe locul doi", a mai adaugat Victor Piturca.

Echipa nationala a Romaniei va intalni selectionata similara a Estoniei, marti, de la ora 21:00, pe Arena Nationala, in ultimul meci din grupa D a preliminariilor CM 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.