Fostul actionar al formatiei Dinamo Bucuresti, Cristi Borcea, a declarat, miercuri, ca in cazul in care Adrian Mutu va reveni in tricoul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare, va contribui ca sponsor la salariul acestuia.

"Daca o sa vina Mutu la Dinamo, sigur voi ajuta si eu la salariul lui, voi contribui, pentru a nu suporta Dinamo tot. Adi Mutu este un dinamovist. Cum am cladit acea echipa in 1998 in jurul lui Ionut Lupescu, asa simt ca putem cladi o echipa in jurul lui Adi Mutu. El mi-a zis ca isi doreste foarte mult sa vina la Dinamo, dar asta discuta cu Ionut Negoita", a declarat Borcea la Dolce Sport.

Omul de afaceri a afirmat ca daca ar fi in locul lui Ionut Negoita, el i-ar oferi lui Cornel Dinu functia de consilier personal.

"Daca as fi Ionut Negoita, l-as tine pe Cornel Dinu consilierul meu personal. Sa imi spuna tot ce se intampla la prima echipa si la a doua. Cornel Dinu se identifica in mod clar cu Dinamo. El a fost cel mai mare dinamovist, toata activitatea lui de fotbalist se leaga de Dinamo", a mai adaugat Cristi Borcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.