Gabriel Tamas, fostul jucator al formatiei engleze West Bromwich Albion, a semnat un contract cu CFR Cluj, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al fostei campioane a Romaniei.

Fundasul a semnat un contract valabil pana la finalul sezonului, dar are o clauza prin care va putea pleca in iarna daca primeste o oferta mai buna.

Jucatorul in varsta de 29 de ani va imbraca tricoul cu numarul 3.

Tamas a declarat ca abia asteapta sa intalneasca Steaua si a precizat ca venirea sa la CFR Cluj nu reprezinta un pas inapoi.

"Nu am facut niciodata un pas inapoi in cariera. Am venit la CFR deoarece de aici au plecat cei mai multi jucatori in strainatate. Astept un meci cu Steaua. Imi place de Grigoras, lucreaza bine", a declarat fundasul, potrivit prosport.ro.

"Sper sa dea gol intr-un meci cu Steaua. De doua saptamani am discutat cu Tamas, ma bucur ca a venit la noi. E bine si pentru CFR, dar si pentru el. Am primit multe goluri, imi e rusine, sper sa nu se intample acest. Imi doresc un cuplu Cadu – Tamas. Se poate ca Gabi sa joace chiar din meciul viitor pentru noi. Parametrii fizici ai lui sunt foarte buni", a afirmat presedintele formatiei ardelene, Iuliu Muresan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.