Comisia de Disciplina a FIFA a penalizat FRF cu 90.000 de franci elvetieni dupa partida Romaniei cu Ungaria, din 6 septembrie, si cu 15.000 de franci pentru comportamentul neadecvat al suporterilor la meciul cu Turcia, din 10 septembrie, acestor sume adaugandu-li-se si cheltuieli de judecata.
Potrivit frf.ro, comisia FIFA a decis o penalitate financiara de 90.000 de franci elvetieni si 3.000 de franci elvetieni cheltuieli de judecata, plus avertisment de dictare a unor sanctiuni mai aspre in cazul recidivei, din cauza incalcarii articolului 65 al Codului Disciplinar al FIFA la meciul Romania - Ungaria, transmite MEDIAFAX.

In ceea ce priveste partida Romania - Turcia, FIFA a decis o penalitate financiara de 15.000 de franci elvetieni si 2.000 de franci elvetieni cheltuieli de judecata, plus avertisment de dictare a unor sanctiuni mai aspre in cazul recidivei, din cauza comportamentului neadecvat al propriilor spectatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.