Gimnasta Larisa Iordache a castigat, duminica, medalia de bronz, iar Sandra Izbasa s-a clasat pe locul 7, in finala la sol, la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia), iar delegatia Romaniei incheie participarea cu o singura medalie.

La randul sau, Sandra Izbasa a intrat a sasea in finala, exercitiul ei primind nota 13,733, dupa ce a cazut la ultima diagonala, clasandu-se pe locul 7.

Larisa Iordache participat duminica si la finala la barna, insa aici a cazut in timpul prestatiei sale si a ratat podiumul.

Mai devreme in cursul zilei a avut loc finala baietilor la sarituri. Hak Seon Yang a castigat titlul de campion mondial, pentru a doua oara consecutiv! Cu o medie de 15.533, sportivul din Coreea de Sud nu le-a dat nicio sansa adversarilor. Marius Berbecar, participant in finala, a iesit pe locul sapte cu nota 14.850.

Sandra Izbasa a anuntat in urma cu o luna ca se va retrage din activitate la finalul Campionatelor Mondiale de la Anvers (Belgia).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.