Bachebalistul Andrei Lefter, in varsta de 23 de ani, care a fost gasit cazut pe strada, marti, a decedat sambata dupa-amiaza, potrivit anuntului celor doua cluburi la care a evoluat CSU Atlassib Sibiu si CSU Ploiesti.

"Ploiesteanul Andrei Lefter a incetat din viata in aceasta dupa-amiaza, la Spitalul Judetean Sibiu. Pe aceasta cale, CSU Ploiesti si toti cei care l-au cunoscut pe Andrei, fosti coechipieri, antrenori si suporteri, tin sa transmita sincere condoleante familiei indoliate, in aceste momente grele", se arata in comunicatul de sambata al formatiei campioane, CSU Ploiesti.

La randul sau, echipa CSU Atlassib Sibiu a transmis un mesaj de condoleante, scrie MEDIAFAX.

"CSU transmite condoleante familiei indoliate. CSU Atlassib Sibiu isi exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a fostului nostru jucator, Andrei Lefter. Ne exprimam regretul fata de aceasta grea pierdere a familiei. Transmitem si noi, pe aceasta cale, sincere condoleante si familiei si apropiatilor lui Andrei".

Bachebalistul Andrei Lefter a fost gasit cazut pe strada, marti, si a fost internat de urgenta in Spitalul Judetean Sibiu, cu multiple fracturi si traumatisme craniene. El se afla deja in coma.

"Pacientul este in coma profunda, ventilat mecanic. Practic, este tinut in viata de aparate si medicamentele administrate", declara la acea vreme, Decebal Todarita, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu, Decebal Todarita.

Potrivit acestuia, investigatiile amanuntite au aratat ca pacientul a suferit multiple traumatisme si fracturi craniene, care i-au provocat coma profunda, dar si escoriatii si echimoze pe abdomen si membre.

"Pacientul are un traumatism cranian inchis, edem cerebral, fractura fronto-parietala stanga cu hematom subdural, pneumocefal si fractura sfenoid. Mai are escoriatii si echimoze, dar nu acestea sunt problema, ci traumatismele cranio-cerebrale", a mai declarat Decebal Todarita.

Nimeni nu stie exact ce s-a petrecut cu sportivul, iar politistii nu au continuat cercetarile avand in vedere ca leziunile suferite demonstrau ca a cazut de la inaltime si nu a fost victima unei infractiuni cu violenta.

Citeste si:
Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a făcut un accident cu ATV-ul
Un bărbat de 41 de ani a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.