Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvaluit ca a incheiat un acord cu o firma olandeza in ceea ce priveste drepturile de televizare a Ligii 1.

Seful LPF a declarat ca televiziunile din Romania interesate de difuzarea meciurilor vor fi nevoite sa negocieze direct cu firma olandeza.

"E vorba de o firma straina, din Olanda. Negocierile sunt destul de avansate si ne-am inteles in proportie de 90 la suta. Acest proiect e rezultatul muncii mele in ultimii trei ani. Liga se va asocia cu aceasta firma olandeza, iar cine vrea sa dea meciuri din campionatul romanesc poate veni la negocieri. Televiziunile pot cumpara drepturile de televizare de la asociatia pe care o vom infiinta noi, Liga, cu firma olandeza", a afirmat Dragomir, potrivit gsp.ro, intr-un interviu acordat cotidianului Adevarul.

De asemenea presedintele LPF a precizat ca va demisiona daca nu va reusi sa aduca 100 de milioane de euro pentru televizarea partidelor.

"N-am mai zis treaba asta nicaieri. Daca la urmatorul contract pentru vanzarea drepturilor TV nu iau cati bani s-au dat ultima data, atunci plec de la Liga. O sa iau suta de milioane sau ceva in jurul acestei sume. In februarie 2014 se va lansa oficial. Daca nu, cel tarziu in luna martie. E un proiect in care olandezii au investit deja foarte multi bani", a mai adaugat Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.