Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede ca Steaua poate acumula zece puncte in Grupa E a Ligii Campionilor, daca nu pierde prima partida, programata, miercuri, de la 21.45, la Gelsenkirchen, cu Schalke 04.

"Ar fi o cinste pentru Romania daca Steaua ar trece de grupe. Ar fi o mandrie sa vedem o echipa in primavara Ligii Campionilor, ar fi ceva demential acum pe saracia asta cumplita care s-a abatut asupra Romaniei. Cred ca Steaua poate sa-i bata pe toti sau sa ia bataie de la toti la nivelul acesta. Depinde cum pleaca. Daca nu ia bataie de la Schalke maine seara eu zic ca face peste zece puncte", a declarat Dragomir, care le-a transmis succes jucatorilor antrenati de Laurentiu Reghecampf, transmite MEDIAFAX.

Seful LPF se asteapta la o intalnire echilibrata in Germania, fiind optimist in ceea ce priveste rezultatul pe care il va obtine Steaua. "Din ce am vazut eu pe Schalke, e o echipa foarte puternica acum, s-ar putea sa fie mai puternica decat Steaua, dar si Steaua este o echipa destul de buna pentru Europa. Eu zic ca daca vor lua bataie, vor lua bataie foarte greu, dar eu sper intr-un rezultat bun al echipei Steaua. E foarte dificila grupa. Eu zic ca e mai grea decat cea de anul trecut. Steaua a pierdut un jucator de mare valoare, dar poate sa-l inlocuiasca cu Gardos. Gardos se va vinde cu mai multi bani decat Chiriches, o sa vedeti", a precizat oficialul ligii.

Totodata, Dragomir considera ca meciul de miercuri va arata care este diferenta dintre fotbalul german, in care se investeste foarte mult, si cel roman: "Este un meci deosebit, cred ca vrem cu totii sa vedem care este diferenta intre fotbalul german, cu zeci de milioane cheltuite, si fotbalul nostru romanesc, cu mai putine milioane cheltuite, dar cu doua echipe, una in Liga Campionilor si una in Liga Europa. Sa vedem cat e diferenta de valoare intre un jucator ca Boateng, care s-a vandut cu 12 milioane de euro, si Kapetanos al nostru, pana in 500.000 de euro. Sa vedem cat e diferenta de mare".

Dumitru Dragomir mai crede ca atacantul stelist Gabriel Iancu, acuzat ca a parasit cantonamentul echipei nationale de tineret fara permisiunea stafului tehnic, este nevinovat. "Din probele pe care le-a administrat Steaua, nu ai ce sa mai zici, bagi capul in pamant. A lipsit patru minute. Ce poti sa ii zici? Ce a facut in patru minute? In patru minute nici nu o dezbraci pe una", a spus Dragomir.

Citeste si:
Fost consilier local bătut de ultrașii Stelei într-un magazin
Fost consilier local bătut de...

Totodata, Dragomir respinge posibilitatea ca jucatorii echipei Steaua sa boicoteze echipa nationala: "Nu cred ca stelistii vor renunta la echipa nationala. In primul rand e o onoare sa vii la echipa nationala. Nu cred ca e onoare mai mare pe acest pamant decat sa joci in echipa nationala si sa ti se cante imnul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.