Tribunalul Bucuresti, Sectia a VII-a civila, a stabilit, vineri, data de 22 noiembrie ca termen pentru publicarea tabelului de creditari, in cazul dosarului de insolventa al SC FC Rapid SA.

Tabelul ar urma sa fie intocmit pana la acea data. De asemenea, vor fi aduse modificari la planul de reorganizare, ca urmare a retrogradarii echipei in Liga a II-a, prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

La 17 mai, Tribunalul Bucuresti a decis ca termen pentru confirmarea planului de reorganizare a SC FC Rapid SA data de 13 septembrie, in cadrul dosarului de insolventa al societatii care administraza gruparea giulesteana de fotbal.

Instanta de fond si mai apoi Comisia de Apel a Sistemului National de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal au respins dosarul FC Rapid, club aflat in insolventa, privind acordarea licentei pentru editia 2013-2014 a Ligii I. Motivul a fost legat de neconfirmarea planului de reorganizarea de catre tribunal pana la data analizei cererii de acordare a licentei, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.