FC Steaua a fost amendata de Comisia de Disciplina a UEFA cu 15.000 de euro pentru incidentele create de suporteri si pentru ca nu si-a indeplinit obligatiile media la meciul retur cu Vardar Skopje, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

In comunicatul UEFA se arata ca suporterii stelisti au avut o conduita necorespunzatore, aprinzand si aruncand cu torte in teren, iar clubul nu si-a indeplinit obligatiile media inainte si dupa meciul disputat la Skopje, in 23 iulie.

Inaintea meciului de la Skopje, reporterii ProSport si ProTV au fost agresati de Iulian Ionita zis "Buze", un bodyguard care a insotit lotul Stelei, si de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formatiei antrenate de Laurentiu Reghecampf, inainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Stoica si Ionita i-au smuls din maini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tanasescu si au sters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnalistilor sa paraseasca arena si a proferat injurii la adresa lor. Dupa acest incident, Steaua a inchis antrenamentul oficial. Alexandra Tanasescu a primit ingrijiri medicale la spital si i-a fost eliberat un certificat medico-legal, scrie mediafax.

Stoica si Ionita si-au recunoscut faptele in fata unui tribunal din Skopje, fiind amendati cu 25.000 de dinari (400 de euro) fiecare.

Dupa meci, antrenorul Laurentiu Reghecampf a participat la conferinta de presa, iar singurul jucator stelist care a discutat cu jurnalistii la zona mixta a fost fundasul Iasmin Latovlevici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.