Presa maghiara deplange starea nationalei sale de fotbal, insa ii apara pe ultrasii unguri.

Nemzeti Sport a scris: "Joc slab si infrangere, 3-0, la Bucuresti. Nationala Ungariei si-a compromis sansele de calificare la Mondial. Echipa Ungariei s-a prabusit, a fost umilita. In repriza secunda, romanii au marit diferenta prin nou-intratul Tanase. Aceasta infrangere a spulberat sansele de calificare".

Sport 1 TV a titrat: "Cosmar la Bucuresti", relateaza realitatea.net. Apoi a adaugat: "Nationala Ungariei a rezistat doar doua minute fara gol primit in fata Romaniei. Eroarea lui Guzmics i-a permis lui Marica sa marcheze. Sperantele s-au naruit dupa reusita lui Pintilii, din minutul 31. Jocul Ungariei din repriza a doua le-a oferit romanilor o victorie facila".

Reactii dupa meciul Romania - Ungaria. Selectionerul maghiar: Romania a jucat NEASTEPTAT de bine

Incidentele provocate de fanii maghiari in centrul Capitalei au fost prezentate fie ca o "provocare" din partea romanilor fie ca o actiune violenta comuna, sustinuta de ambele galerii, relateaza ziare.com.

"Jandarmii s-au batut cu suporterii in centrul istoric al Bucurestiului inaintea meciului din preliminariile pentru Cupa Mondiala. Fanii au aruncat cu scaune, in timp ce jandarmii au raspuns cu gaze lacrimogene. In schimb, in Gara de Nord, am fost provocati. Romanii au scandat 'bozgorii, bozgorii'", a relatat Nemzeti Sport.

In schimb, jurnalistii de la Del Magyar au sustinut ca incidentele din Centrul Vechi au pornit dupa ce suporterii romani si maghiari au aruncat cu sticle. In realitate, incidentele au fost provocate de maghiari care au refuzat sa se ridice de la mese pentru a pleca spre stadion.

"Un grup puternic de 30 de suporteri maghiari si un grup mai mic de romani s-au batut cu sticle", a notat Del Magyar.

Suporterii unguri au plecat din Romania, fara scandal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.