Formatia engleza West Bromwich Albion a anuntat ca fundasul roman Gabriel Tamas si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu clubul din Premier League.

Tamas a declarat ca este trist ca trebuie sa spuna adio pentru ca are amintiri placute, dar a precizat ca spera sa ramana in Anglia.

"Este trist sa spun adio, dar trebuie sa merg mai departe. Am amintiri placute, mai ales ca este primul club la care am stat mai mult de un an. Ma simt ca acasa. Am fost foarte fericit la West Brom si vreau sa multumesc tuturor de la club si fanilor. Cand am venit la club credeam ca West Brom va putea realiza lucruri marete datorita jucatorilor. Era un grup bun, in care fiecare juca si la echipele nationale. Cred ca WBA poate ajunge intre primele sase echipe si le voi urmari rezultatele. Acum sper sa raman in Anglia si trebuie sa fiu rabdator sa vad ce oportunitati vor veni din Premier League sau Championship", a precizat Tamas, pentru site-ul clubului, potrivit mediafax.ro.

Directorul tehnic Richard Garlick a declarat ca clubul englez a decis terminarea contractului pentru a ii oferi lui Tamas sansa sa progreseze in cariera.

"Gabi a fost suta la suta dedicat. Are un caracter mare si desi in ultimele 18 luni nu a avut prea multe ocazii de a juca, nimeni nu se poate indoi de devotamentul sau. Este un fundas central foarte tehnic si a jucat bine si ca fundas dreapta in ultimul sezon. Este un membru popular al echipei, dar lucrurile se schimba, iar ca sa-l ajutam sa progreseze in cariera am decis sa terminam contractul, astfel incat el sa-si gaseasca un alt club. El pleaca cu cele mai bune urari din partea noastra", a precizat Garlick.

In cei trei ani si jumatate petrecuti la West Bromwich Albion, Gabriel Tamas a evoluat in 77 de partide si a marcat trei goluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.