Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a cerut scuze, intr-un comunicat de presa, familiei copilului ucis, luni, de cainii comunitari in Bucuresti, daca a jignit-o oferindu-i trei bilete la partida Romania - Ungaria din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

"Daca am jignit familia micutului si regretatului Ionut sau daca am creat impresia de lipsa de sensibilitate, imi cer scuze. Cand am lansat familiei indoliate invitatia de a asista la meciul Romania - Ungaria, niciun moment nu am considerat ca pierderea unui copil poate fi inlocuita sau alinata. Cum as fi putut crede asa ceva?", a spus Sandu.

Oficialul FRF admite ca este posibil sa nu fi fost inspirat, dar in acelasi timp sustine ca gestul sau nu a fost unul electoral sau de alta natura. "A fost, din partea mea, un gest spontan, pe care l-am considerat uman, un semn al faptului ca, in calitate de tata si bunic, sunt alaturi de familia greu incercata si ca incerc, atat cat se poate, sa-i aduc mangaiere, dar si ca Federatia Romana de Fotbal - care niciodata nu a facut caz din actiunile umanitare pe care le-a intreprins - incearca sa faca ceva. Ca am fost sau nu inspirat, asta e o cu totul alta chestiune. Oricum, nu am niciun interes, nici electoral, nici de alta natura", a explicat Sandu, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca va oferi familiei copilului ucis, luni, de cainii comunitari in Bucuresti trei bilete la partida Romania - Ungaria. "Poate aducem o mangiere tatalui, mamei si fratelui, o sa-i invitam sa mearga la meciul cu Ungaria. Poate e o mangaiere pentru familia respectiva ca sunt invitati la meciul cu Ungaria", a declarat Sandu.

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi, in apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica.

Nationala Romaniei va intalni Ungaria vineri, pe Arena Nationala, de la ora 21.00, in preliminariile Cupei Mondiale din 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.