Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, ca o victorie in meciul cu Ungaria ar apropia si mai mult echipa nationala de ocuparea locului secund in grupa, cel care ar permite participarea la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

"Jucatorii au inteles ca meciul cu Ungaria este mai special, o victorie ne-ar apropia si mai mult de ocuparea locului doi, in timp ce pe ei i-ar indeparta. Vrem sa facem pasul urmator catre obiectivul nefixat, acela de a juca in barajul pentru CM", a declarat Sandu, potrivit prosport.ro.

"Am vorbit cu jucatorii, sunt conectati la acest meci. Jucatorul care va purta numarul noua sper ca isi va lasa amprenta asupra acestuia, ca si cei care au facut-o de-alungul istoriei nationalei", a mai adaugat seful FRF.

Mircea Sandu a precizat ca Arena Nationala va fi arhiplina la meciurile cu Ungaria si Turcia.

"Asteptam un stadion arhiplin atat cu Ungaria, cat si cu Turcia. Gazonul arata exceptional, mai trebuie schimbate doar cateva scaune", a afirmat Mircea Sandu.

Echipa nationala Romaniei va intalni Ungaria pe 6 septembrie si Turcia pe 10 septembrie, ambele intalniri urmand sa aiba loc pe Arena Nationala, de la ora 21.00, in grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.