Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, le cere suporterilor sa vina la stadion pentru a incuraja jucatorii, el afirmand ca publicul poate face diferenta.

"Suporterii nostri vor fi alaturi de echipa nationala, iar publicul poate face diferenta, pot fi al 12-lea jucator. Impreuna sper sa aducem victoria mult dorita. Nu cred ca vocea maghiarilor se va face auzita, vor fi doua-trei mii de fani ai lor, iar 52 de mii de romani", a declarat Piturca, intr-o conferinta de presa, potrivit prosport.ro.

De asemenea, selectionerul a afirmat ca echipa nationala are nevoie de victorie in fata Ungariei.

"Avem nevoie de victorie in fata Ungariei pentru a trece pe locul doi. Astazi voi avea tot lotul la dispozitie. Sunt jucatori care inca nu au echipa, Marica si Torje. Din punct de vedere fizic, Marica este la un nivel bun. Jucatorii de la Steaua si Astra au fost un pic obositi, dar isi vor reveni pana la ora meciului. Ne dorim foarte mult o calificare. Va rezulta un joc extrem de dificil pentru ambele echipe", a mai adaugat selectionerul.

Echipa nationala Romaniei va intalni Ungaria pe 6 septembrie si Turcia pe 10 septembrie, ambele intalniri urmand sa aiba loc pe Arena Nationala, de la ora 21.00, in grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.