Oficialii formatiei germane Schalke 04 sunt in discutii cu italienii de la Udinese pentru transferul lui Gabriel Torje la gruparea din Bundesliga, conducerile cluburilor italnindu-se, miercuri seara, la Monaco, pentru a negocia.

Presa din Italia noteaza ca fosta formatie a lui Ciprian Marica incearca sa suplineasca absenta internationalului maghiar Adam Szalai, accidentat in meciul de marti cu PAOK Salonic din play-off-ul Ligii Campionilor.

Dupa Hamburger SV, Schalke 04 este a doua echipa din prima liga germana care si-a manifestat interesul pentru transferul mijlocasului.

"Pretentiile clubului Udinese sunt de aproximativ 4,5 milioane de euro, in timp ce, pana acum, propunerile cluburilor Schalke si Hamburger se ridica doar la jumatate din aceasta suma. Miercuri seara, la Monaco, a avut loc o intalnire intre reprezentantii clubului din Gelsenkirchen si impresarul Celeste Rusin, alaturi de partenerii italieni ai acestuia care se ocupa de negocieri. Torje se va alatura duminica lotului echipei nationale a Romaniei, iar cele doua parti mai au putin timp pentru a se pune de acord pana la inchiderea perioadei de transferuri", anunta site-ul tuttomercatoweb.com, citat de mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.