Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a confirmat miercuri, sanctiunile dictate de UEFA cluburilor Fenerbahce Istanbul si Metalist Harkov.

Cele doua formatii nu vor putea evolua in acest sezon al cupelor europene.

"Din cauza caracterului urgent al acestor doua cazuri, sentintele au fost facute fara motivari, acestea urmand sa fie comunicate in scris partilor, cat mai curand posibil", a anuntat TAS, potrivit mediafax.ro.

Formatia Metalist Harkov a fost exclusa din cupele europene pentru aranjarea unui meci in campionatul intern. Clubul ucrainean a fost inlocuit cu PAOK Salonic in meciul cu Schalke 04 din play-off-ul Ligii Campionilor.

Fenerbahce Istanbul a fost exclusa pentru doua sezoane din cupele europene pentru implicarea in trucarea mai multor meciuri din Turcia. Conducerea clubului a facut apel si a putut evolua in turul III preliminar si apoi in play-off-ul Ligii Campionilor, de unde a fost eliminata de clubul englez Arsenal Londra.

UEFA nu a decis inca cine va inlocui formatia turca in grupele Europa League.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.