Craciunescu luase decizia de a renunta la sefia CCA in 15 iulie, data la care anunta ca avocatii sai urmau sa semneze un act de incetare a activitatii cu FRF.
"Comitetul de Urgenta al FRF ia act de incetarea raporturilor contractuale dintre domnul Ion Craciunescu si Federatia Romana de Fotbal. Aproba referatul domnului Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, cu privire la propunerea ca domnul Alexandru Deaconu sa fie numit presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Il numeste pe domnul Alexandru Deaconu in functie de presedinte al CCA incepand cu data de 26 august 2013", se mentioneaza pe site-ul oficial al FRF, scrie mediafax.

Componenta nominala a Comisiei Centrale a Arbitrilor este urmatoarea: Alexandru Deaconu - presedinte, Aron Huzu, Patritiu Abrudan - vicepresedinti, Augustus Constantin, Irina Mirt, Cornel Fecioru, Adrian Vidan, Dan Berbecaru si Cornel Sorescu - membri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.