Dupa doar doua etape disputate in campionatul Germaniei, Borussia Dortmund are deja un prim titlu: cel mai frumos tricou de joc in sezonul 2013/2014, conform unui juriu al scolii superioare de design din Düsseldorf, informeaza AFP.

Tricoul galben si negru al Borussiei a castigat pentru "armonia culorilor", "acordul perfect cu logo-ul si emblema sponsorului", precum si conceptia echipamentului, transmite MEDIAFAX.

Potrivit juriului scolii de moda, care face acest clasament de mai multi ani, Bayern Munchen (locul 11) "a fost mai inovatoare in anii precedenti" in raport cu rosul actual "fara sclipire".

"Asta contrasteaza cu noul antrenor care se imbraca foarte la moda", a apreciat Christian Schicha, un purtator de cuvant al scolii, referindu-se la stilul lui Pep Guardiola.

Borussia Dortmund a detronat in clasament pe Hannover '96, in timp ce Werder Bremen este pe ultimul loc cu tricoul "verde ca gazonul, care nu este pe placul televiziunilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.