TVR 1, TVR HD si TVR+ transmit, in direct, pe 20 si 27 august, partidele de fotbal Olympique Lyon - Real Sociedad si Legia Varsovia - Steaua Bucuresti, contand pentru play-off-ul Ligii Campionilor.

Astfel, in prima mansa a play-off-ului UEFA Champions League, pe care TVR o transmite marti, de la ora 21.40, competitia pune fata in fata echipele Olympique Lyon si Real Sociedad, meciul contand pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Desi in 2004 a ajuns sa retrogradeze in grupa a doua a fotbalului spaniol, Real Sociedad a inceput sa-si revina si din 2010 urca in prima grupa spaniola, iar la finalul campionatului 2012-1013 ajunge pe locul al patrulea. Celalta echipa, Olympique Lyon, a castigat sapte ani la rand campionatul Frantei (2002-2008), iar anul trecut a terminat pe locul 3.

Potrivit MEDIAFAX, comentariul partidei Olympique Lyon - Real Sociedad va fi asigurat de Marian Olaianos.

Totodata, pe 27 august, emotiile romanilor vor creste pentru ca mansa retur aduce in lumina reflectoarelor o echipa romaneasca - Steaua Bucuresti, care intalneste in Polonia formatia Legia Varsovia.

Ambele partide vor fi precedate de "Studio UEFA Champions League", incepand cu ora 21.00, prezentat de Tudor Furdui, care, impreuna cu invitatii lui, va aduce telespectatorilor ultimele detalii despre echipele din competitie, familiarizandu-i cu atmosfera dinaintea meciurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.