Antrenorul echipeni nationale de tineret, Emil Sandoi, si-a reziliat, luni, contractul cu Federatia Romana de Fotbal.

"La solicitarea sa, avand drept motiv probleme personale, azi, 19 august a.c., a fost reziliat pe cale amiabila contractul antrenorului principal al echipei nationale Under 21 a Romaniei, Emil Sandoi, cu Federatia Romana de Fotbal. FRF ii multumeste pe aceasta cale pentru activitatea depusa in aceasta functie din 2006 pana azi, Emil Sandoi promovand la nationala U21 destui jucatori care si-au dobandit un loc insemnat pe scena primei noastre Ligi, multi fiind si componenti de baza ai echipei noastre nationale de seniori", se arata in comunicatul emis de FRF.

Sandoi a declarat ca a solicitat rezilierea contractului din motive "exclusiv personale".

"Din motive exclusiv personale am solicitat rezilierea pe cale amiabila a contractului meu de antrenor principal al echipei nationale de tineret a Romaniei. A fost o decizie grea, pentru ca las in urma sapte sezoane competitionale care mi-au imbogatit experienta personala si cea profesionala", a afirmat tehnicianul, potrivit site-ului FRF.

"Sunt bucuros si mandru ca, in acesti ani in care am fost antrenorul principal al nationalei de tineret, am dus aceasta echipa pana pe, la un moment dat, locul 10 in clasamentul UEFA al nationalelor Under 21. Reprezentativa noastra se afla actualmente pe locul 11 al acestei ierarhii, care cuprinde cele 53 de federatii nationale afiliate la UEFA", a continuat antrenorul.

De asemenea, Emil Sandoi a precizat ca palmaresul sau la carma nationalei poate fi considerat drept "unul pozitiv".

"Privind prin prisma globala, palmaresul meu la carma echipei poate fi considerat drept unul pozitiv. In cele sapte sezoane competitionale, am disputat un total de 57 de meciuri, dintre care 28 victorii, 16 egaluri si 13 infrangeri. Din cele 57 de partide, 31 au fost oficiale, “linia de clasament” fiind: 17 succese, 8 remize, 6 esecuri", a concluzionat Emil Sandoi.

Citeste si:
Ungurii au mințit? FRF a întrebat UEFA. Răspunsul: „Considerăm că...
Ungurii au mințit? FRF a...

In ultimul meci cu Emil Sandoi pe banca tehnica, echuipa nationala de tineret a Romaniei a fost invinsa, pe 13 august, scor 2-0, de reprezentativa similara a Ciprului, intr-un meci amical disputat pe stadionul ACS Berceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.