Dupa ce in primele patru etape ale campionatului actual, Corona nu a reusit sa obtina niciun punct, brasovenii au incheiat la egalitate meciul cu Dinamo, disputat vineri pe teren propriu.
Dragos Grigore, fotbalist al echipei Dinamo, a criticat situatia echipei sale, care a obtinut o remiza in fata unei nou-promovate: „Din pacate nu reusim sa ne revenim. Nu stiu daca mai e ceva de spus, am jucat slab, nu reusim sa ne revenim. Trebuie sa schimbam ceva pentru ca altfel nu putem continua. Antrenorul impreuna cu cei din staff au vazut ce a fost pe teren. Eu din teren am simtit doar ca am facut o partida slaba. Nu stiu cine trebuie sa plece dar ceva trebui sa se intample. Nu putem sa ne facem de rusine meci de meci. Trebuie sa schimbam ceva. Trebuie un soc la echipa. Am simtit ca m-am facut de rusine“, a declarat jucatorul pentru DigiSport.

Dinamo ocupa locul 10 in clasamentul Ligii I, cu 5 puncte acumulate si un bilant de o victorie, doua egaluri si doua infrangeri. Alb-rosii au pierdut si derbiul cu Steaua, disputat etapa trecuta pe teren propriu (1-2) si vor intalni saptamana viitoare Universitatea Cluj in Stefan cel Mare. Stiri pe aceeasi tema:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.