Jucatorii, antrenorii si angajatii clubului Rapid au intrat, vineri, in greva, nemultumiti de faptul ca noii actionari Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu nu le-au achitat salariile.

Surse din cadrul gruparii giulestene au declarat, potrivit MEDIAFAX, ca salariile pe ultimele trei luni si jumatate nu au fost platite.

"Nimeni nu a mai primit niciun ban in ultimul timp. S-au platit banii pana in aprilie si atat. Pe mai, iunie, iulie si acum august nu am primit nimic in afara de promisiuni. In aceste conditii nu stiu cine poate rezista. Toti suntem ingrijorati de situatia financiara a clubului", au declarat sursele citate.

Tehnicianul Marian Rada programase pentru vineri dimineata un antrenament, dar acesta nu a mai avut loc. Jucatorii veniti la baza sportiva Pro Rapid au refuzat sa se imbrace in echipamentul de antrenament si au solicitat sa discute cu actionarii Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu.

Greva jucatorilor si a celorlalti angajati ai clubului Rapid vine la o zi dupa decizia celor 19 suporteri aflati in greva foamei, de a renunta la protestul lor dupa opt zile. Fanii au protestat la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu solicitand demisia conducatorilor FRF si LPF, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

In aceasta saptamana, fanii rapidisti au organizat si doua mitinguri in fata sediilor Ligii Profesioniste de Fotbal si Federatiei Romane de Fotbal, prin care au cerut de asemenea demisia conducatorilor acestor doua foruri, vinovate in opinia lor de situatia in care se afla clubul giulestean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.