Jan Urban, tehnicianul echipei poloneze Legia Varsovia, adversara Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor, sustine ca formatia ros-albastra este "marea favorita" a dublei.

"Campioana Romaniei este marea favorita a acestei duble. si nu spun asta doar pentru ca romanii le-au eliminat cu usurinta pe Vardar si pe Dinamo Tbilisi, iar in primavara au ajuns in optimile Europa League. Steaua este un club care a adunat cei mai buni jucatori din Romania si care are fotbalisti care joaca agresiv. Adversarii au in compozitie jucatori foarte bine antrenati, cu un nivel tehnic ridicat. Sunt mici, dar cu o constitutie atletica si picioare puternice. In plus, au varsta medie potrivita pentru performanta", a declarat Urban pentru Polska Times, potrivit digisport.ro.

Antrenorul precizeaza ca formatia sa nu si-a pierdut sperantele, dar afirma ca Steaua "este fantastica" in comparatie cu Legia Varsovia.

"Noi avem un vis si nu cedam, dar trebuie sa fim realisti. In contrast cu noi, Steaua este fantastica! Nu imi caut un alibi, va spun adevarul! N-avem nicio baza pentru succes! Uitati-va ce loc ocupa Steaua in clasamentul coeficientilor UEFA", a mai adaugat Urban.

Mai mult de atat, dupa ce a vizionat meciul castigat de Steaua in compania formatiei Dinamo Bucuresti, scor 2-1, tehnicianul polonez nu a ezitat sa compare campioana Romaniei cu granzii Europei.

"Dupa tragere, si eu ma gandeam ca Steaua nu este Barcelona sau Manchester United. Dar dupa ce i-am vazut... In opinia mea, Steaua este o echipa de clasa, care ar ocupa cam locul trei in grupele Ligii Campionilor. Nu este de top, dar nici mult nu mai are pana acolo. E ca Barcelona sau ceva apropiat", a concluzionat Jan Urban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.