Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca fanii rapidisti intrati in greva foamei ar trebui sa "inceapa sa manace", deoarece el nu planuieste sa isi dea demisia.

"Eu am incercat sa ajut Rapidul in mai multe randuri, dar legal, regulamentar. Altfel, riscam iar sa ajungem pe la... cine stie unde", a declarat Dragomir, potrivit prosport.ro.

"Ii sfatuiesc pe cei care stau in greva foamei sa inceapa sa manance ca nu e sanatos... se imbolnavesc si noi... Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa. Daca as fi vinovat mi-as da demisia, dar nu sunt vinovat. Ei sa fie suparati pe cei care au dus echipa in aceasta situatie. Noi ce vina avem?! Liga a vrut sa ajute Rapidul, repet!", a mai adaugat seful LPF.

Mai multi suporteri ai formatiei Rapid Bucuresti au intrat, pe 7 august, in greva foamei la stadionul Giulesti si au afirmat ca protestul se va incheia in momentul in care conducerile LPF si FRF vor demisiona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.