Formatia CFR Cluj a anuntat, duminica, pe site-ul oficial al clubului, ca a ajuns la un acord cu Mircea Rednic cu privire la incetarea relatiilor contractuale pe cale amiabila.

"Suntem mandri ca am avut ocazia sa lucram cu unul dintre cei mai buni si experimentati antrenori romani si cu regretul ca nu am reusit sa colaboram pana cel putin la finalul sezonului asa cum ne-am propus, ii multumim lui Mircea si ii dorim mult succes in continuare! Multumim, Mister!", scrie site-ul formatiei patronate de Arpad Paszkany.

Dupa victoria de sambata din meciul cu Viitorul Constanta, scor 2-1, Rednic a anuntat ca va pleca de la CFR Cluj, afirmand ca despartirea este amiabila.

"Ne despartim pe cale amiabila, nu am ce sa reprosez nici domnului Paszkany, nici jucatorilor. Eu am antrenat echipa, nimeni nu mi-a facut echipa... Eu niciodata nu mi-am dat pantalonii jos nici in fata actionarilor, nici pentru jucatori. Am invatat multe in aceste luni cat am stat la echipa asta. Multumesc suporterilor. Mi-as fi dorit sa stau pe bancã si la meciul cu Steaua, dar asta e. A fost un mariaj care nu a reusit", a declarat Rednic la Dolce Sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.