Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca i se pare normal ca Primaria Bucuresti sa scada din pretul chiriei pentru Arena Nationala suma de 10.000 de euro, cat reprezinta valoarea biletelor pe care FRF e obligata sa le puna la dispozitie consilierilor locali.

"E greu sa se joace meciurile astea din septembrie in provincie pentru ca trebuie sa anunti cu 90 de zile locul de desfasurare. Plus ca am pus in vanzare pachete de bilete. Aici e un stadion cu facilitati, e mai usor de organizat un meci. E mai usor chiar si cu cei care cer invitatii de pe la Parlament, de la Guvern, pentru ca ai unde sa le dai. Guvernul e in parte proprietar, ca si Primaria, la Arena Nationala, beneficiaza de niste gratuitati. Consiliul General are o hotarare prin care noi suntem obligati, desi platim, sa le oferim fiecarui membru un bilet gratuit si cate un loc de parcare. Deci un bilet la VIP costa 800 de lei. Deci 40.000 de lei... inseamna 10.000 de euro. Deci 10.000 de euro scoate-mi-i din contractul ala de 40.000 pe care il platesc. Sa ii scada, asa ar fi normal", a declarat Mircea Sandu, potrivit MEDIAFAX.

Referitor la gazonul de pe Arena Nationala, Sandu a spus ca in cea de-a doua jumatate a lunii august vor avea loc lucrari de inlocuire a terenului de joc: "Am discutat cu directoul de la ALPAB, dupa meciul cu Slovacia, in perioada 15-26 august, se va decoperta si se va schimba gazonul in totalitate. S-a jucat foarte des pe el, intr-o saptamana s-au jucat 4 meciuri, si e foarte mult pentru un gazon. Sa speram ca dupa achizitionarea masinariilor de aerare, de fotosinteza, sa il avem cat mai repede. Ne rugam ca Steaua sa joace in play-off mansa tur in deplasare si returul acasa. Si sa vedem ce se intampla si cu Astra, ca si ea e cu un pas in play-off".

Seful FRF il sfatuieste pe candidatul la presedintia federatiei Gheorghe Popescu sa fie mai retinut in declaratii. Totodata, Sandu nu exclude ca Gheorghe Hagi sa vanda academia de fotbal pe care o patroneaza.

"Mai intai trebuie sa fie alegerile, Gheorghe Popescu sa fie ales, e prea devreme. Chiar i-am zis sa se apuce de strategii, mai putin cu declaratiile pentru ca trebuie sa fie mai diplomat in perioada asta. Dupa parerea mea, Popescu a facut o eroare cand a zis de Iordanescu pentru ca nu numai pe Piturca poate sa il deranjeze, ci si pe Hagi. Pentru ca ma gandesc ca Hagi va avea un post tehnic, nu stiu daca in administrativ. Si nu va fi conflict de interese la el, ca poate pana la anul cedeaza Academia. Pai daca ia un pret bun de ce sa nu vanda? Pana la urma este si un business", a mai spus presedintele FRF.

Mircea Sandu considera ca atacantul roman Ciprian Marica ar avea calitatile necesare pentru a putea evolua la Arsenal Londra: "Cu Marica am vorbit acum 4-5 zile la Mogosoaia, agentii lui erau in discutii cu Lazio. El spunea doar de Lazio acum 5-6 zile. Arsenal e posibil, el are niste calitati exceptionale".

Citeste si:
Ungurii au mințit? FRF a întrebat UEFA. Răspunsul: „Considerăm că...
Ungurii au mințit? FRF a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.