Sport 31 Iulie 2013 10:53
Judecarea recursului formulat de Gigi Becali fata de hotararea prin care i-a fost respinsa cererea de intrerupere a executarii pedepsei a fost amanat de Curtea de Apel Bucuresti pentru 14 august.

Astfel, avocatul Pavel Abraham a solicitat timp pentru a aduce o serie de probe, in timp ce alti doi aparatori ai lui Becali, respectiv Paula Iacob si Daniel Ionascu, au cerut amanarea pentru a putea studia dosarul.

Totodata, Asociatia Internationala pentru Apararea Drepturilor Omului a solicitat ca Becali sa aiba parte de un proces corect. Pavel Abraham a declarat ca nu stia despre demersul acestei asociatii, adaugand ca "orice sprijin este binevenit".

Instanta a decis amanarea judecarii recursului, pentru a se asigura pregatirea apararii de catre toti avocatii si a fi depuse inscrisuri, si a stabilit termenul de 14 august.

Miercuri dimineata, la sediul instantei au venit si antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, managerul formatiei, Mihai Stoica, si mai multi jucatori ai echipei, printre care Ciprian Tatarusanu, Cristi Tanase, Alexandru Bourceanu si Adrian Cristea, proaspat legitimat la campioana Romaniei. Ei au asteptat pe hol decizia instantei.

Tribunalul Bucuresti a notat, in motivarea hotararii din 19 iunie prin care a respins cererea lui Becali de intrerupere a executarii pedepsei, ca aceasta putea fi admisa daca finantatorul Stelei dovedea existenta unor imprejurari speciale cu consecinte grave asupra lui, a familiei sale sau a unitatii la care lucram, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.