Oana Albu, o fosta campioana nationala de canotaj, se zbate intre viata si moarte dupa ce sotul ei i-a dat foc.

Fosta campioana nationala de canotaj, Oana Albu, se afla, de o saptamana, in coma indusa, la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Incidentul s-a petrecut pe 19 iulie, cand Gabriel Albu (23 de ani) a baut mai multe beri, iar apoi a ajuns acasa si a inceput sa se certe cu sotia. Barbatul a amenintat-o pe sotie ca va da foc la casa, dupa care a luat o canistra de benzina, pe care o folosea pentru scuter, a stropit-o pe femeie si a aprins o bricheta, scrie gandul.info.

Ea a fost transportata la Bucuresti, cu arsuri pe 70% din suprafata corpului. Psihiatrii au ajuns acum la concluzia ca barbatul a fost constient atunci cand si-a atacat sotia.

Dupa ce renuntat la sport, Oana Albu tanara care are acum 20 de ani s-a casatorit cu iubitul sau. Sotul ei insa s-a infuriat ca parintii fetei nu doreau sa-I faca acte pe casa in care locuiau. Mai mult, acesta credea ca femeia in inseala, gelozia fiind unul dintre factorii care au declansat atacul sau, relateaza stirileprotv.ro.

Judecatorii Tribunalului Iasi au decis vineri, 27 iulie, arestarea pentru 29 de zile a lui Gabriel Albu, care este cercetat pentru tentativa la omor deosebit de grav si distrugere prin incendiere, scrie ziaruldeiasi.ro.

„Inculpatul a amenintat-o pe sotia sa ca va da foc la casa, dupa care a luat o canistra cu benzina, pe care o folosea pentru scuter, si a stropit-o pe victima. Ulterior, a declansat o bricheta“, a precizat Carmina Pascal, procuror-sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.