Fostul international Gica Popescu considera ca Steaua este principala favorita la castigarea actualei editii a campionatului si afirma ca Dinamo trebuie sa reconstruiasa echipa pentru a mai spera la vreun trofeu.

"Eu cred ca Steaua e principala favorita la castigarea acestei editii de campionat. CFR, Astra si Petrolul vor fi echipele care vor incerca sa tina trena Stelei. Cu Dinamo e exclus, nu se pune problema anul acesta, poate doar din sezoanele care urmeaza. Trebuie sa reconstruiasca mai intai", a declarat Popescu, potrivit digisport.ro.

De asemenea, principalul favorit la inlocuirea lui Mircea Sandu la sefia FRF este de parere ca Viitorul Constanta va termina bine sezonul, desi "a inceput cu stangul", 0-4 cu Astra Giurgiu.

"Viitorul lui Hagi a inceput cu stangul, dar mai bine incepi asa si termini bine decat sa faci invers. Mai au foarte mult de jucat si vor avea sansa de a reveni", a mai adaugat Gica Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.