Mijlocasul formatiei Steaua Bucuresti, Mihai Pintilii, nu considera ca Dinamo este o candidata serioasa la castigarea trofeului de campioana a Ligii 1.

Potrivit digisport.ro, Pintilii crede ca formatia ros-albastra se va lupta, in noul sezon, cu patru cluburi pentru titlul de campioana.

"Cred ca CFR, Petrolul, Astra si Pandurii. Acestea sunt echipele care se vor lupta la titlu", a declarat mijlocasul.

Intrebat daca Dinamo poate emite pretentii, Mihai Pintilii a raspuns: "Nu zic ca nu o vad, dar nu la ce... la cum se misca, la ce transferuri au facut si cum declara si ei, ca nu au obiectiv castigarea campionatului. Odata ce nu-ti propui castigarea campionatului, inseamna ca nu vrei si te rezumi sa termini pe locul 4, 5 sau 3, depinde ce obiectiv au ei".

Jucatorul considera ca Steaua poate incheia noul sezon la o diferenta si mai mare de puncte decat in cel recent incheiat.

"Se poate si la o diferenta mai mare. Depinde doar de noi. Important e sa fim pregatiti la fiecare meci, sa fim concentrati, si eu zic ca se poate si la o diferenta mult mai mare", a mai adaugat Pintilii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.